Skellefteå Golfklubb

Vi erbjuder ställplats för husbil/husvagn. Platsen är belägen i anslutning till parkeringen och bara en kort promenad till klubbhuset.

Där finns möjlighet till dusch och omklädning. Klubbhuset är öppet dygnet runt under säsong. Fri wifi i och närmast klubbhuset. Det finns även en hjärtstartare i klubbhuset.

Priser

Plats med el vid erlagd greenfee Dygn   150Kr
Plats med el utan greenfee Dygn   200Kr
Plats utan el Dygn   100Kr

Quality Hotel Skellefteå

Golfpaket

Tillsammans med Skellefteå Golfklubb bjuder vi in er att spela på en av världens nordligaste 27-hålsanläggningar. Njut av en god natts sömn i våra rum eller sviter. Skellefteå Golfklubb bildades 1967 och består av en 18-hålsbana och en 9-hålsbana samt en slopad 9-håls pay & play-bana.

På kvällen kan ni slappna av i hotellets relaxavdelning eller avnjuta middag i vår restaurang Bistro V.

Läs mer om Golfpaketet och boka här:
https://www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/skelleftea/quality-hotel-stadshotellet-skelleftea/specialerbjudanden/golfpaket/

Medlefors

Golfsommar

Borta bra men hemlikt är bäst!

Bo bekvämt i våra hemlika hotellrum med naturen som närmaste granne och endast 15min med bil från Skellefteå golfklubb. Efter en heldag på golfbanan kan ni njuta av en bastu och ett dopp i poolen innan middagen. Eller varför inte passa på att även utveckla dina skills i discgolf? Vi har nämligen en bana på hotellområdet!

Detta golfpaket innehåller

Logi efter ditt val inkl. hemlik frukostbuffé
En greenfee per person (ni bokar er speltid via Skellefteå Golfklubb)
Fri tillgång till relaxavdelningen med inomhuspool och bastu (kontakta receptionen för eventuella avvikelser i öppettiderna)
Fria lånecyklar
Fritt spel på vår discgolfbana

Läs mer och boka här:
https://boka.medlefors.se/se/package/package-details/bbe85012-cb64-49cd-9cb6-f84b0ff9ee6f

Wood Hotell

 

Scandic