Välkommen till Golfens dag på Skellefteå GK 26 maj!

Den 26 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Vi på Skellefteå GK kommer att bjuda på prova på-golf och massor av roliga aktiviteter för medlemmar och nya golfare i alla åldrar.
Golfintresset i Sverige är rekordstort. Antalet golfmedlemmar har ökat fyra år i rad och det är många fler som är nyfikna och vill börja spela. Golfens dag är ett perfekt tillfälle för alla som vill testa vår fantastiska idrott. Alla golfintresserade är välkomna att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Boka in lördag 26 maj i din kalender och ta med familj och vänner till en dag full av golfglädje!

Preliminärt tidschema:
• 10.00 Golfens dag öppnar
- På vår range träffar du vårt PGA Pro Mikael Berglund och andra från klubben som hjälper till.
- Lär dig svinga en klubba, slå en chipp och rulla i en putt eller du som barn och ungdom kan prova på vår Golfäventyrsbana

• 11.00 Träffa Skellefteå GK:s lag som tävlar denna sommar. Tomas Gustavsson, Nils Olofsson sommarens Lag SM klubblag div 2 norra. Rebecka Persson, Amanda Norgren, Thyra Larsson, Sanda Kågström Lag SM klubblag. Mikael Berglund coach.

• 12.00 Longdrivetävling där Skellefteå GK.s spelare utmanas av Oscar Möller och Jonathan Pudas Skellefteå AIK.

• 13.00 Tävling närmast hål På Assemblin Pay & Play, Hål 1

• 14.00 Slut på dagens officiella program

• Hela dagen:
- Barn under 12 åker gratis rundtur i golfbil
- Vi bjuder på korv med bröd, kaffe och glass.
- Fritt spel på Assemblin Pay & Play
- Fria Rangebollar
- Golfäventyret för dom yngsta
- Restaurangen erbjuder Maltes BBQ burgare till specialpris 50 kr exkl, dryck.

Är du medlem: För att alla besökare ska ha kul och känna sig välkomna behöver vi vara många från klubben som hjälper till med olika aktiviteter. Vill du ställa upp som frivillig – kontakta projektledare Torbjörn Johansson anmäl dig via mail: t.johansson@skellefteagolf.se Kom och hjälp till och varför inte ta med en god vän som vill prova på vår underbara sport.
Mer information om Golfens dag i Sverige finns på golfensdag.se.

Varmt välkomna!

Torbjörn Johansson, projektledare

Pär Löfbom, ordförande

Kommentarer

Fler artiklar