Till alla födda 2000 eller senare

Det är så roligt att se alla er fantastiska ungdomar som är och tränar på rangen. Både ni som har spelat tidigare och ni som har börjat i år eller ska börja. Jag vet att ni längtar till att banan öppnar och det gör jag också. Jag har själv beställt nya klubbor från vår shop så jag blir farligt i år!

Skellefteå Golfklubb har en lång tradition av en stark ungdomsverksamhet vilket tyvärr fallit mellan stolarna den senaste tiden. Det ska nu bli ändring på det. Ungdomsverksamheten är viktigt för vår klubb och något jag brinner för. Jag vill vara en del i din träning och hjälpa dig att utvecklas som golfare.

Jag kommer inom kort starta upp träningsgrupper för ungdomar. En del av er kanske vill träna någon gång då och då medan andra vill träna minst en gång i veckan tillsammans med en tränare. En del vill träna för att lära känna nya kompisar, förbättra grunderna eller satsa mera seriöst på sporten. Jag vill utgå från hur du känner och vad du vill! Alla är välkomna!

Om du är intresserad att vara med i en träningsgrupp eller om du har frågor kring träning, lektioner eller annat hör då av dig till mig på s.skinner@skellefteagolf.se

Jag hoppas vi ses i sommar!


Hälsningar

 

Stephen Skinner

Kommentarer