Presentation av valberedningens förslag till nyval

Adam Larsson

Hej!

Ett litet personligt brev om vem jag är, både i ren fysisk person men även några högst subjektiva tankar om egenskaper jag tycker mig besitta.

Är idag en 45 årig kille (man), bosatt i Skellefteå med min fru Monika, våra två döttrar Molly och Nellie.

Har under mitt yrkesverksamma liv provat på en del olika saker, alltid med samma inriktning att jobba med människor. Under de senaste 15 åren har jag haft olika chefsuppdrag inom skola och socialtjänst, mitt nuvarande uppdrag ligger inom området hälsa och sjukvård som chef för hälsocentral inom Region Västerbotten.

Så… till den lite subjektiva delen av brevet… Hur jag ser på mig själv som människa och golfare.

Har väl som alla människor bra och sämre egenskaper… men hoppas och tror innerligt de positiva överväger.

Tycker mig själv vara lyhörd, trygg, empatisk, nyfiken, öppen för nya tankesätt, positiv och en lagspelare med förkärlek till att leda laget. Som golfare skulle jag beskriva mig som allt annat än mina egenskaper som människa. Jag slår långt (men väldigt snett), jag är positiv (före rundan, inte efter alltsomoftast).

Självklart är detta i allra högsta grad subjektiva åsikter… men tills jag är överbevisad om motsatsen så väljer jag att tro på dem fullt ut.

Hoppas dessa rader gett en liten bild av vem jag är.

Med vänliga hälsningar Adam Larsson

Sofia Larsson

Hej här kommer några rader om mig!

Jag heter Sofia Larsson och är 27 år. Född och uppvuxen i Skellefteå och bor tillsammans med min sambo på Älvsbacka. Jag startade min (inte allt för framgångsrika) golfkarriär för fyra år sedan och har sedan dess haft Rönnbäcken som mitt andra hem under somrarna.

Jag arbetar idag som team-ledare för en konsultgruppering inom IT-branchen. Har genom mitt arbete också varit involverad i en del styrelseuppdrag, för närvarande sitter jag som styrelsemedlem i vår fack-klubb Unionen Norr.

Andra brukar beskriva mig som en driven person och jag tycker om att engagera mig i det jag brinner för. Jag tycker om att hitta lösningar där andra ser problem och värderar samarbete, positivitet och resultat väldigt högt. 

Vänliga Hälsningar 

Sofia Larsson

Caisa Abrahamsson

Har under mitt yrkesverksamma liv arbetat ca 20 år i besöksnäringen, som Turistchef/ VD, Kommunalråd i Sorsele och dom senaste 4 åren som styrelseordförande i ett medelstort Svensk järnvägsbolag.

Varit mycket aktiv i den Alpina sporten både på kommun/länsnivå.

För ca 20 år sedan började jag och min man spela golf. En helt fantastisk sport där ung som äldre, nybörjare som proffs kan spela tillsammans.

Har varit medlem golfklubben i ca 10-12 år.

Är bosatt i staan´ sedan 4 år tillbaka.

Jag tycker om att arbeta i förening. Vill ha en tydligt mål och delmål som är förankrat bland medlemmarna. Är positiv, öppen för förändringar, vill att klubben ska framåt.

Viktigt att ungdoms/juniors verksamheten vidgas för att få en stark klubb i framtiden.

 

Caisa Abrahamsson

Tomas Hedberg

Hej,

Jag är gift med Kajsa och vi bor i Sjungande dalen tillsammans med hennes två barn, Fredrik och Karolina. Min egen son Jesper bor i Umeå. När man googlar mig kommer siffran 53 upp som angiven ålder.

I arbetslivet har jag provat på flera olika yrken. Det jag sedan fastnade för var försäljning och det har jag arbetat med under ca 20 år. Jag har även haft nöjet och fått erfarenhet av att driva eget företag. Det har gett mig insikt om att det som jag tycker är roligast; såsom, kundkontakter, göra affärer och intäkterna också har en något mindre rolig sida, nämligen administration och organisation som måste fungera för att helheten ska bli så bra som möjligt. I nuläget håller jag på att ”skolar in mig” för att kunna axla rollen som ansvarig för Batterilagret i Skellefteå. Förutom det så har jag suttit med i ungdomskommittén de senaste 2 åren.

Hur beskriver jag mig då själv? Vissa kommer att känna sig i min beskrivning andra kanske inte, beroende på i vilket sammanhang ni träffat mig.

Jag tycker själv att jag är glad och positiv, ser möjligheter och idéer och vill hitta lösningar på problem samt att jag är en bra lyssnare.

I mitt golfande så kommer bollen inte alltid ditt jag siktar. Erfarenheten har lärt mig att det finns en koefficient som säger träning och lektioner plus tid ger resultat. Allt som ofta lyckas jag inte med det och då går inte alltid bollen rakt.

Hoppas ni har fått en bild av vem jag är på dessa få rader.

Med vänliga hälsningar Tomas Hedberg