Välkommen till golfen!

Kurs inklusive Guldmedlemskap fr. 2 395 kr

 

Nyhet!
Kurs + Guldmedlemskap + golfutrustning + rangekort fr. 4 495kr

Friskvårdsbidraget är giltigt även för nybörjarkurserna.
Vill du kan du även lägga till något från våra olika friskvårdspaket som även dom är avdragsgilla. Du hittar dom olika paketen här.

 

 

Nybörjarutbildning

För att komma ut och spela på vår 18- eller 9-hålsbana (utan fadder) behöver du Grönt Kort.
Vi vill att du som ny golfare ska få en så bra start som möjligt så att du snabbt kommer med i spelet och inte minst lär känna nya människor du kan umgås med både på och utanför banan.

Våra nybörjarpaket innehåller därför både utbildning och medlemskap det första året - enkelt och bekvämt. 
From mitten av april kommer det vara möjligt att göra de första delarna av Golfteorin online. From 30 april startar våra första kurser och det finns kurser för mixed, och damer/flickor.

För mera information info@skellefteagolf.se eller 0910-77 93 33.

Hur går det till?

 

ÅR 1

Nu går det bra att anmäla sig till årets nybörjarkurser för dig som vill ta Grönt Kort. Utbildningen/träningspassen kommer att delas upp i 4 st inledande träffar. Varje tillfälle innehåller både instruktion och egen träning med fokus på att lära mera. Under kursen får du gärna låna klubbor men det är en klar fördel om du har egen utrustning (se vår all inklusive erbjudandet) Vi har lyxen att ha en superfin Pay & Playbana (korthåls) där du kan träna så mycket som möjligt. Du blir en fullvärdig medlem i Skellefteå Golfklubb med fritt spel på stora banan samt på Pay & Playbanan. Första två åren hyr du en spelrätt för 0 kr.                                                                                                                                                                
Vi kommer att begränsa antalet platser till max 9 personer vid varje tillfälle och instruktör.

ÅR 2

Nu har du förhoppningsvis kommit in i golfen och ser fram emot en härlig golfsäsong. Du kanske har tränat och spelat så att du har kommit ner en bit i handicap eller är på god väg dit inom kort. Vi rekommenderar att du säsong två anmäler dig till Gruppträningar. Träningskortet är perfekt för att ha möjligheten att träna regelbundet under större delen av säsongen. Träning i grupp är trevligt och utvecklande för din golf. I grupper om max 8 personer tränar du på golfens olika slag och moment.

Ett träningspass är 50 minuter. Du anmäler dig till de träningar som passar dig. Information om tider och tema finns på hemsidan under Träningskortet.Träningskortet kostar 2 195 kr (rangebollar ingår under träningspasset) Träningskortet sträcker sig över 15 veckor med totalt 44 träningspass. År 2 betalar du fullt medlemskap enligt prislistan med få även detta år hyr en spelrätt för 0 kr.

ÅR 3

Nu är du en relativ erfaren golfare och börjar förstå hur du ska träna och spela för att på bästa sätt njuta ute på golfbanan. Vi rekommenderar att du fortsätta träna regelbundet, gärna tillsammans men vår tränare då & då. Alla golfare, även proffsen behöver kontinuerlig  hjälp med sitt spel och sin teknik.

Det är inget självändamål att tävla i golf utan viktigaste är att du hittar ditt sätt att njuta av golfen. För dig som vill tävla så erbjuder klubben ett stort och varierat utbud av tävlingar. Du som är lite osäker på tävlandet kan med fördel prova på att delta i någon av våra roliga lagtävlingar.

År 3 betalar du fullt medlemskap enligt prislistan och måste i dom medlemskapsformer som kräver det även införskaffa en spelrätt. Du kan köpa en från klubben eller hitta en spelrätt som någon vill sälja privat (spelrätter som medlemmar har till salu finns på klubbens hemsida) eller hyra av klubben för 1 000 kr per säsong.

 

Vad kostar det?

Nybörjarkurs inkl. guldmedlemskap

13-17år    2 395 kr (200kr/mån)
18-21år    2 995 kr
(250kr/mån)
22-25år    3 695 kr
(308kr/mån)
26+             5 595 kr
(466kr/mån)

 

NYHET! All Inclusive
Nybörjarkurs, guldmedlemskap, golfutrustning 1/2 set med bag, golfhandske, golfbollar, rangekort med 10 krediter.

13-17år    4 495 kr (375kr/mån)
18-21år    5 395 kr
(450kr/mån)
22-25år    5 995 kr
(500kr/mån)
26+             7 995 kr
(667kr/mån)

 

 

Anmälan