Är du vår nya klubbchef/VD?

Publicerat: 2022-10-05 16:44 - Skrivet av Thyra Larsson

Eftersom Mats lämnar sin position som klubbchef hos oss så söker vi nu efter vår nya klubbchef, läs mer om tjänsten genom att klicka här!

Skellefteå Golfklubb söker Klubbchef/VD                                                  

Skellefteå GK ligger 10 min från Skellefteå centrum. Skellefteå GK startade sin verksamhet 1967 och är idag en klassisk klubb med ca 1600 medlemmar. Klubben har 27 hål med varierande bankaraktär samt en Pay & Playbana på 9 hål. På klubben finns shop, restaurang, konferens, övningsområden, boende på vandrarhem samt ställplatser för husbilar.

Vi befinner oss i en spännande tid i Skellefteå med mycket kraftig tillväxt och stora industrietableringar. Naturligtvis med positiv påverkan på vår klubb genom ett ökande antal medlemmar.

Skellefteå GK:s värdeord är Gemenskap – Kvalitet – Glädje. Klubben kommer under hösten att bli diplomerade av Svenska Golfförbundet, SGF, för det jämställdhetsarbete (Vision 50/50) som vi utbildat oss i under de två senaste åren.
Nu ska vi omsätta det i verkligheten.  

Som klubbchef/VD på Skellefteå Golfklubb är du klubbens ansikte utåt och har budget-, resultat- och personalansvar. Ditt uppdrag är att driva och vidareutveckla verksamheten mot uppsatta mål samt förbereda och genomföra styrelsebeslut. Din roll är att leda, samordna och utveckla personalen i det dagliga arbetet samt stötta våra olika kommittéer i deras arbete. Du ska verka för en öppen kommunikation mellan klubben, ideellt engagerade, styrelsen, medlemmar, gäster och sponsorer. Din roll är även att driva marknadsföring och försäljning.

Ett arbete som kommer att vara varierande och kräver att du är flexibel, både som person och i dina arbetstider.
Det är viktigt att golfklubben kan erbjuda en bra golfupplevelse i fråga om bemötande, service, spelkultur och en golfbana i toppklass.

  • Välkommen med din ansökan senast den 1 november 2022
  • Intervjuer och möten sker löpande under processen
  • Ansökan med personligt brev och CV skickas till ordforande@skellefteagolf.se
  • Vid frågor vänligen kontakta styrelsens ordförande Lars Skoog 070-638 42 01 eller vice ordförande Sofia Larsson 073-087 60 45
  • Anställningsform: Tillsvidaretjänst 100% med start efter överenskommelse

 

Rekryteringen genomförs i samarbete med Tom Jakobsen från Jefferson Wells, ManpowerGroups rekryteringenhet för ledare och specialister. Du når honom på mobil 070-270 27 67.