Vi söker banarbetare 2023

Publicerat: 2023-03-09 - 12:00 - Skrivet av Janne Lundström

Vill du ha ett stimulerande arbete i en fantastisk miljö? Sök säsongsjobb hos Skellefteå GK! Skellefteå Golfklubb är en av norra Sveriges största anläggningar med 3 x 9 hål samt en slopad Pay & Play bana med 9 hål. Banan ligger i en böljande terräng omgiven av skog och vackra lador som ramar in hålen.

Skellefteå Golfklubb är en av norra Sveriges största anläggningar med 3 x 9 hål samt en slopad Pay & Play bana med 9 hål. Banan ligger i en böljande terräng omgiven av skog och vackra lador som ramar in hålen.

Klubben investerar nu i vidareutveckling av banan för att höja kvalitét och upplevelse för medlemmar och gäster, och vi ser gärna att du blir en del av vårt team.

Du kommer arbeta i ett team direkt underställd vår banchef. Arbetsuppgifterna är varierande, innebär fysiskt arbete och innefattar den dagliga skötseln av golfbanan inklusive klippning, trimning, bunkerkrattning mm. Arbetsschemat innefattar tidiga morgnar och helgarbete. 

Vi söker dig som är;

∙ Van att hantera olika maskiner/fordon.

∙ Är bekväm med fysiskt arbete. 

∙ Självgående och noggrann med känsla för kvalité.

∙ Innehar B-körkort.

Meriterande: 

Övrigt jobb med grönytor, golfspelare, VUB, GUB, förarbevishjullastare, röj/motorsågskörkort.

Skellefteå Golfklubb strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar därför sökande som breddar vår mångfald. Vi har gällande kollektivavtal. 

Tjänsten är en säsongsanställning på 4 till 6 månader 

Ansök genom att skicka in CV och personligt brev till banchef Daniel Evertsson. Mail:d.evertsson@skellefteagolf.se. Rekrytering sker löpande. Har du frågor om tjänsten kontakta Daniel Evertsson 070 543 10 43.