Tisdagsgolfen

Tisdagsgolfen

Anordnas varje tisdag under säsongen oftast med både ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass. Se spelschema för exakta tider.

Alla damer över 22 år är välkomna att delta i gemenskapen, där tävlandet inte måste vara det viktigaste. Du är välkommen även om du är nybörjare med klubbhandicap, då spelar du bara nio hål i den så kallade "poängbrickan". Tisdagsgolfen är ett bra sätt att lära känna andra golfdamer.


Varje tisdag får ni välja mellan att spela 9 eller 18 hål.  Start- och resultatlista finns i damrummet och på http://www.golf.se/.  Starttiderna lottas. Sista anmälningstid för tisdagsgolfen är söndagar kl. 17.00!!

Även i år har vi olika typer av spel på vissa tisdagar som är bara roliga som t.ex. Norsk Poängbogey, 7 UP, Scramble och Regnbågstävling. Du som inte brukar spela tisdagsgolfen, ta tillfället i akt och anmäl dig till en av dessa dagar! Du som brukar spela på tisdagar, försök få med någon som inte spelat tisdagsgolf tidigare. 

Om du inte spelat tisdagsgolf tidigare, är du välkommen att prova en gång utan kostnad. Vill du sedan vara med vid fler tillfällen betalar du in avgiften, 250 kr.

OBS!  När du anmäler dig till tisdagsgolfen kan du välja mellan 18-hål eller 9-hål på förmiddagen. På eftermiddagen kan man bara välja 9-hål.

Klass A:  18 hål, hcp 0,0 - 27,5
Klass B:  18-hål, hcp 27,6 - 54,0
Klass C:    9-hål, hcp 0,0 - 54,0
Klass D:   9-hål, 36+, Poängbrickan

Efter detta val kan man välja om man vill ha tidig eller sen start.

Väl mött till en trevlig golfsommar / Damkommittén