Nyhetsbrev från Skellefteå GK 10 oktober 2014

Gula slingan, chipping green, putting green och rangen stänger nu på måndag morgon 13 oktober.

Röda slingan och pay & play håller vi öppna ett tag till.

Vid frost är det provisoriska greener (finns utsatta på röda slingan) som gäller. Se film om varför du inte ska beträda en frostig green Frost Delays and Turfgrass Health

 

Shopen

Vill du handla någonting i shopen? hör av dig innan för att säkerställa att det finns någon på plats.

Ingen personal på helger samt endast kortbetalning.

Restaurangen

Restaurangen är nu stängd för säsongen.

Malte och Anna tackar för en fin säsong!

Malte har även kört igång med catering. Ska du ha en fest, middag eller företagsarrangemang kontakta Malte på 070-203 00 76 så lämnar han gärna ett menyförslag.

Logarna

Dags att ta hem din utrustning från ditt skåp i logen. Helst vill vi att logarna är tömda eftersom det underlättar för personalen att storstäda till våren. Tänk också på att det finns möss som söker både skydd och mat under vintern! Det händer lite då och då att någon har glömt en macka, frukt eller godis i bagen och då är risken stor att bagen inte är lika vattentät till våren!

Som vanligt kommer det INTE att skottas fram till logarna.

Snart låser vi klubbhuset inför vintern, har du kvar någonting i omklädningsrummet vill vi att du hämtar det senast söndag 19 oktober.

Har du synpunkter eller frågor om innehållet i detta nyhetsbrev är du alltid välkommen att höra av dig till mig. Maria Ericsson

Golfskola våren 2015

Mikael Berglund tar med dig till Belek i Turkiet från Skellefteå den 24 april.

Till sin hjälp har han med sig vår mest lovande unga dam Sandra Kågström. Sandra kommer att dela med sig sina hemligheter om hur en ung dam kan slå så långt (hemligheterna delas endast ut till damer!)

Flyg från Skellefteå, All inclusive på hotell Sirene + 5 greenfees och golfskola med PGA Pro Mikael Berglund 13.995:-

Läs mer om resan Belek, Turkiet 24 april 2015 Hotell Sirene Antalya Golf Club

Hjälp sökes!

Nu när rangen stänger på måndag skulle vi behöva ett antal medlemmar som vill hjälpa till att få upp pluggade bollar på rangen, samt kasta in bollar från ruffen både på höger och vänster sida. Valfri dag under vecka 42.

Tack på förhand!