Nyhetsbrev från Skellefteå GK 18 september 2014

Frostrisk och tidsbokning under hösten

Från och med söndag 21 september börjar tidsbokningen att gälla först kl 10.00, till kl 09.50 är det bollränna som gäller. Bollrännan kommer att vara placerat vid första tee på den aktuella 18-hålsslingan. På 9-hålsslingan är det ”djungelns lag" som gäller fram till 09.50!

I tisdags hade vi stängt fram till kl 09.00 pga frost. Du som åker ut till klubben lite tidigare på morgonen nu framöver riskerar att få vänta lite om greenkeepern har ställt fram skylten ”Banan stängd” Är skylten är framme måste du respektera det. Givetvis gäller detta även puttinggreenerna samt Pay & Play-banan. Om du missade informationen om spel på frostiga greener i förra nyhetsbrevet kan du läsa den i följande länk.

Snälla kom ihåg att laga nedslagsmärken, kratta bunkern, lägg tillbaka krattan i bunkern i spelets riktning och lägg tillbaka uppslagen torv.

Var rädd om DIN bana!!

Din shop på Skellefteå Golfklubb!

All vinst från shopen går tillbaka till din golfklubb och till dig som medlem!

Handla din utrustning i shopen!

Välkommen!

Funktionärslista

På lördag lottas vinnarna bland årets funktionärer. En uppdaterat lista finns på hemsidan. Saknas ditt namn ska du maila mig omgående s.skinner@skellefteagolf.se

Har du synpunkter eller frågor om innehållet i detta nyhetsbrev är du alltid välkommen att höra av dig till mig. Maria Ericsson

SuperREA

Från och med i morgon fredag 19 september har vi SuperREA i shopen.

50 % rabatt på klubbor, järnset och metalwoods

50 % rabatt på alla kläder

50 % rabatt på bagar

50 % rabatt på skor

20 % rabatt på putters

Välkommen till DIN shop!