Nyhetsbrev från Skellefteå Golfklubb 17 april 2018

Vårårsmöte 26 april kl 18.30 på Stadshotellet

Vårårsmötet kommer att hållas 26 april på Stadshotellet. Vi samlas för kaffe och fika 18.30 för att starta mötet 19.00.

Dokument kring mötet kommer att läggas ut löpande på hemsidan under fliken Organisation/Dokument.

Du anmäler dig till t.johansson@skelleftagolf.se om du tänker delta senast tisdagen 24 april.

Ny Nybörjarutbildning

I år så lanserar vi ett helt nytt koncept vad gäller nybörjarutbildning. Vi har nu ett upplägg som sträcker sig över 3-år där man har fasta avgifter under år 1 och 2 och under år 1 så ingår även medlemskap i kursavgiften. Tipsa gärna vänner och bekanta som är sugna på att börja om detta. Du kan läsa mer om nybörjarutbildningen här: http://www.skellefteagolf.se/home/traning/golfutbildning

Vision 50/50

Vi arbetar vidare med projektet Vision 50/50 och går nu i vår in i den tredje och avslutande fasen i vår utbildning. Styrgruppen består av Torbjörn Johansson, Pär Löfbom, Annelie Rönnlund, Mikael Berglund och Isabell Burström. Vi kontakta även några av våra medlemmar för att ingå i en referensgrupp. Är du intresserad av att delta i denna och ta del av en synnerligen välgjord och intressant utbildning så tar du kontakt med mig på t.johansson@skellefteagolf.se

Vi kommer löpande att hålla er informerade om projektets arbete och framsteg.

Jag vill slutligen påpeka att detta är en väldigt viktig fråga. Det blir svårt att vara attraktiva i framtiden om vi inte förändrar oss och hänger med i utvecklingen. Jämställdhet ÄR en oerhört viktig fråga för dagens ungdom.

Träning

I sommar kommer vår tränare Mikael Berglund att ha hjälp av Sandra Kågström. Sandra kommer att assistera Mikael med lektioner, kurser och träningar. Du kommer i år att ha möjlighet att boka lektioner digitalt. Vi återkommer med mer information kring detta då vi har allt klart.

Golfens dag 26 maj

Även i år blir det att ordna Golfens Dag. Datumet som gäller är lördagen den 26 maj. Vi återkommer med vart, hur och när. Är du intresserad av att hjälpa till så kontaktar du

mig på t.johansson@skellefteagolf.se

Har du synpunkter eller frågor om innehållet i detta nyhetsbrev så är du alltid välkommen att höra av dig till mig Torbjörn

Solsken och takdropp

När jag sitter och tittar ut från fönstret på mitt kontor på klubben så är det inte utan att man undrar om det kommer att bli något spel i sommar över huvud taget. Dock så blir man påmind av takdroppet att det nog ska ordna sig även i år.

Trots att snön ligger tjock ännu så ska det enligt experter gå fort att den smälter bort då snölagret är väldigt poröst då det varit få dagar med blidväder. En sak är i alla fall säker och det är att vi inte ska behöva bli drabbade av samma isbränna som förra året.

Inga större förändringar har skett i klubbhuset eller i dess omgivning under vintern och tacksamt nog har vi även klarat oss från både vattenskador och annat oväntat.

Till vår stora glädje kommer Madeleine att jobba i shopen även i år. Hon får sällskap av Mikaela och Sandra Kågström. Sandra kommer även att assistera Mikael med utbildning och träningar.

Vi har två nya varumärken i form av ECCO skor och klubbor från Callaway. Shopen är nu full av nyheter inför säsongen så är du nyfiken så kom gärna förbi på en förhandstitt. Vi kommer att ha lite smygpremiär i shopen under några helger i april. Håll utkik på hemsidan, Facebook, mail och på Instagram för datum och tider.

Kom ihåg att boka tid för Custom Fitting!

Demodag med Cobra, Callaway och Titleist blir 7 juni. Cobra kommer även att finnas hos oss 6 juni.