Nyhetsbrev från Skellefteå Golfklubb 18 juli 2014

Skellefteå Golf Challenge 2014

Skellefteå Golf Challenge

Tisdag 22 juli kl 18.00 är det dags för en riktig prestigematch!

Kom ut till klubben och heja på våra duktiga golfspelare som möter ett flertal världsstjärnor inom discgolf. Golfspelarna spelar som vanligt mot hålet och discgolfarna spelar mot en portabel disckorg som placeras vid sidan av greenen.

Skellefteå Golfklubbs lag består av Mikael Berglund, Stephen Skinner, Sandra Kågström och Felix Salomonsson

Matchen spelas över 9 hål på den gula slingan.

Det är inte varje dag vi får besök av världsmästare på Rönnbäcken! Välkommen!

Skellefteå Open 27 juli

Söndag 27 juli är det dags för Skellefteå Open, det var några år sen sist. Ambitionen är att få igång några scratchtävlingar här uppe i norr.

Först ut är Piteå Open 25 juli

Skellefteå Open 27 juli spelas över 36 hål, damer spelar från tee 49 och herrarna spelar från tee 62 (vi kommer inte att sätta upp banan allt för svår, vi vill att många ska vilja och våga vara med!) 

Umeå Open 29 juli avslutar årets scrtachserie.

Var med och utmana dig själv, detta är en perfekt uppvärmning inför KM som spelas helgen därpå!

Hjärtstartare

Visst vet du om att vi har skaffat en Hjärtstartare på klubben! Den finns i klubbhuset, till vänster om infotavlan och under tv-skärmen för starttidsvisning.

Tidsbokning på 9-hålsslingan

Tidbokning på 9-hålsslingan har visat sig vara populärt under testperioden, så därför fortsätter vi med det under resten av säsongen.

Välkommen att boka din 9-hålsrunda!

Har du synpunkter eller frågor om innehållet i detta nyhetsbrev är du alltid välkommen att höra av dig till mig. Maria Ericsson

Säker Golf

Ibland när man har fullt upp med att koncentrera sig på hur man ska få bollen i hål glömmer man bort att andra golfare och speciellt banpersonalen som jobbar hårt för att din golfupplevelse ska vara så bra som möjligt utsätter sig själv för stor fara. Läs igenom artikeln ”Säker Golf” och kom ihåg banpersonalen alltid har företräde.