Nyhetsbrev från Skellefteå GK 24 juni 2014
Akut brist på tävlingsledare
Det råder en akut brist på tävlingsledare i föreningen! Det är glädjande att fler och fler vill tävla men risken finns att vi måste ställa in tävlingar om inte fler ställer upp som tävlingsledare. Det kan inte vara meningen i en så pass stor förening att det är bara några få medlemmar som jobbar ideellt åt alla andra medlemmar.  För mer info eller för att anmäla ditt intresse som tävlingsledare kontakta Anders Larsson på 070-659 98 50 eller larsson@punkt.se

Nyrekrytering
Vi vet att det finns en hel del människor som inte är medlem i en golfklubb eller har grönt kort men är ändå sugna på att prova spela golf på stora banan. Därför har Styrelsen bestämt att medlemmar får ta med sig tre gäster i rekryteringssyfte, en gäst vid varje tillfälle. Dessa behöver inte tillhöra någon golfklubb eller ha grönt kort. För 18 hål betalas 200 kr och för 9 hål 100 kr. Välkommen med din gäst!

Curoma massage
Nu har du möjlighet att njuta av massage här på Rönnbäcken. Lena Öhrlund som är Diplomerad massör och driver företaget CUROMA massage & friskvård finns på plats i rummet ovanför restaurangen. Kolla på Lenas hemsida www.curoma.nu där ser du vad hon erbjuder samt hur du bokar tid.

Felix Salomonsson segrare i Skandia Tour Regional
Felix Salomomsson som fyller 15 år till hösten tog sin hittills största seger när han vann Skandia Tour Regional tävling på Värmdö Gk utanför Stockholm. Under extremt blåsigt väder noterade Felix ronder på 81+68 på en par 71 bana. Felix tre under par 68 var tävlingens bästa resultat med hela fem slag! Stort grattis Felix!!

Tidsbokning
Kom ihåg att vi nu har tidsbokning dygnet runt. Detta är för att du som medlem ska kunna se vilka tider som är tillgängliga och för att du inte dyker upp för spel tidigt på morgonen och banan är stängd för klipptåget eller företagsgolf till exempel. Kom ihåg nu är ALLA tider bokningsbara i förväg på 9 hålsslingan. Oavsett om du spelar på 18 hålsbana eller 9 hålslinga ska du anmäla ankomst senast 15 minuter innan start. Om, av någon anledning, du har en bokat starttid som du inte kan använda är det oerhört viktigt att du avbokar den. Snart börjar starters och golfvärdar vara på plats och alla ”no shows” ska rapporetars till klubbchefen.

Krattorna i bunkern, lägg tillbaka uppslagen torv och laga nedslagsmärken
Snälla! Underlätta för banpersonalen! Lägg tillbaka krattorna i bunkrarna i spelriktningen. Det blir otroligt mycket mer jobb för den som klipper runt bunkrarna om de måste hoppa av och på klipparen hela tiden. Återigen måste jag påminna vissa medlemmar att alla ska lägga tillbaka uppslagen torv samt laga nedslagmärken på greenerna. Det börjar bli lite tjatigt! Alla golfare borde kunna detta! Tack på förhand!

Har du synpunkter eller frågor om innehållet i detta nyhetsbrev är du alltid välkommen att höra av dig till mig. Stephen Skinner, Klubbchef