Skellefteå GK bjuder dig som stödkompis på:

  • 1 st. hink rangebollar vid varje besök, (brukaren betalar sin hink, ca 30 kr)
  • 1 st. greenfee på Pay&Playbanan vid varje besök, (brukaren betalar sin greenfee. 160kr senior, 70 kr junior under 21 år.)
  • Halva priset på golfbilshyra. Ordinarie pris 400kr.
  • Om man ej har egna klubbor erbjuder vi gratis låneklubbor både till brukaren och kompisstödjaren om man vill slå på rangen.

Det går även bra att kostnadsfritt låna klubbor till att putta på övningsgreenerna och att chippa på avsedda övningsytor. Ingen avgift för att befinna sig på våra övningsområden.

Vi kan även kostnadsfritt låna ut ett halvset golfklubbor ifall man vill spela Pay&Play banan.

Viktigt att veta är att man måste använda egna bollar på övningsområdena putt/chip och korthålsbanan. Bollar i olika prisklasser finns att köpa i vår shop. Rangebollarna får man endast slå på rangen med.

  • Golfresturangen Forks&Knives erbjuder 20% rabatt vid inköp av mat eller fika både till brukare och stödkompisar vid uppvisande av kompiskortet.

Kontakta restaurangen Forks&Knives tel. 070-606 93 59 ifall ni är ett sällskap över 10 personer med kompiskort som vill äta eller fika.

Kontakta Skellefteå GK i förväg på info@skellefteagolf.se eller ring 0910-77 93 33 om ni vill spela Pay&Play, har behov av att låna klubbor eller hyra golfbil.

För att nyttja kompiskortet får man anmäla sig i receptionen/shopen när man anländer.

Se hemsida för aktuella öppettider.