Här på Skellefteå Golfklubb har vi goda möjligheter till träning och du som medlem samt greenfeegäst är varmt välkommen att utnyttja våra övningsområden hur mycket du vill. På driving rangen använder du polletter, betalkort eller solo-kort. När du tränar på chippinggreenerna och puttinggreenerna får inte rangebollar användas utan här ska egna bollar användas.

Range

Range

På anläggningen finns en 280m lång range med 33 utslagsplatser.Här använder du polletter, betalkort eller s.k solo-kort för att få ut bollar. Rangen är öppen alla dagar, dygnet runt. 

Solo kort

11 omgångar 310Kr
23 omgångar 620Kr
34 omgångar 930Kr
45 omgångar 1240Kr
56 omgångar  1550Kr

Chip, pitch, putt och bunker

På baksidan av klubbhuset finns ett stort modernt övningsområde i form av en stor ondulerad green för chip/pitch/putt och just intill ligger även en egen green för bunkerslag med tillhörande bunker. Här har du allt du behöver för att förbättra ditt närspel. På framsidan av klubbhuset finns även en till putting green, ett "chipavstånd" från första tee för den som vill finslipa puttningen just innan start.

Övriga träningsmöjligheter

Anläggningen erhåller även ett övningsfält där du kan slå med egna bollar upp till ca. 130m och en mycket fin 9-håls korthålsbana med par 29 som hjälper dig att göra din träning mera autentisk.