På Skellefteå Golfklubb har vi som tradition att ha sommarläger för barn och ungdomar. Lägren brukar vara mycket uppskattade av barn i olika åldrar. Dessa lägerveckor är fyllda med mycket skratt men ger också barn och ungdomar ett tillfälle att skapa en första kontakt med golf och utveckla sitt intresse för spelet. Välkommen med din anmälan!

Mini-Mini touren 5-7 år

Vi kommer att köra vecka 25
Tid: 17.30-19.00

Här får du lära dig golf under lekfulla former. Vi träffas kvällstid måndag till torsdag.

Pris: 595:-

Anmälan

Knatteläger 8-12 år

Vi kör årets knatteläger v.25 
Tid: 10.00 - 15.00

Utbildning för dig som är 8 - 12 år.

Under veckan kommer barnen att få lära sig grunderna i golf samt de vanligaste regler. Det blir träning av golfens olika slag och hur man uppför sig på golfbanan. Lunchen ingår i priset! Sista dagen kommer barnen att få ett eget kort för fritt spel resten av säsongen på Pay & Playbanan samt ett erbjudande att anmäla sig till fortsatt träning resten av sommaren som ska leda till Gröntkort!               

Pris: 1695:- (145kr/mån)

Anmälan

Golfläger ungdom 13-15 år

Vi kör årets ungdomsläger v.25
Tid: 10.00 - 15.00

Utbildning för dig som är 13 - 15 år.

Under veckan kommer ungdomarna att få lära sig grunderna i golf samt de vanligaste regler. Det blir träning av golfens olika slag och hur man uppför sig på golfbanan. Lunchen ingår i priset! Sista dagen kommer barnen att få ett eget kort för fritt spel resten av säsongen på Pay & Playbanan samt ett erbjudande att anmäla sig till fortsatt träning resten av sommaren som ska leda till Gröntkort!                    

Pris: 1695:- (145kr/mån)

Anmälan